Höstens vackra färger

Hösten kan vara så oerhört vacker när solen skiner och det inte blåser allt för kallt. Luften är frisk och naturen spricker ut i vackra färgkombinationer!

Det är så skönt att vara ute med hundarna i detta vädret! I alla fall idag (lördag) för då är det inte massa oväsen från byggjobbet som pågår här bredvid ”mitt kvarter” där det annars är full rulle för det byggs villor i mängder så fler själar kan flytta till Mantorp.

Kom nu på en sak… Mantorp utvecklas som bara tusan! Här bor väl ungefär 3.500 personer i dags dato, men fler och fler villaområden byggs i alla ytterkanter av samhället. Det är ju jättebra, för det byggs då också fler parkeringar, lekplatser, förskolor och dylikt. MEN – det tillkommer inga butiker, restauranger och sånt som kan vara bra att ha för alla som har svårt att ta sig till köpcentrumet Mantorp Mobilia utanför bostadsdelen av orten. I samhället har vi apotek, Swedbank, vårdcentral, pizzeria, liten kvartersbutik med absoluta basvaror och lite bakverk till chockpriser, frisör, gym, en liten blombutik, en liten tygbutik och Shell-mack. Men ingen affär med ‘normalt’ utbud på mat till ‘normala’ priser, inget café, inget ställe dit man kan gå för att ta en öl. När man bygger ut sammhället så oerhört fort som man gör här så bör det ju tillkomma lite matbutiker och restauranger med..

Annons

The URI to TrackBack this entry is: https://addanna.wordpress.com/2008/10/25/hostens-vackra-farger/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: