TACK Anna-Karin: du är fantastisk!

Det finns en underbar människa som skriver under blogg-namnet: Skriet från vildmarken. Om ni har missat det så vill jag bara berätta att hon hyser en fantastisk själ!

Den 15 december fick jag en bloggutmaning av Anna-Karin där vi skrev önskeklappar (hårda, mjuka och viktiga). Mina hårda klapp-val blev:

3 hårda paket du önskar:
* En vattenkokare
* En digitalkamera
* En cirkelsåg”

Av pappa fick jag en vattenkokare (som just kokat vattnet till cappuchinon jag just nu smuttar på) 😀 Och fick jag någon av de övriga önskningarna då mån tro? JA! Jag fick en digitalkamera av min bloggvän Anna-Karin. Jag blev fullständigt paff! Aldrig upphörs jag förvånas och glädjas över människors goda sidor! Anna-Karin köpte sig en ny och frågade helt bekymmersfritt om jag ville ha hennes gamla digitalkamera (just för att hon läst min ‘önskelista’). Underbara, fantastiska människa! Jag blev så förstummad (vilket iiinte är likt mig… 😉 ) men tackade och tog emot, lite skamset för det är ju lite svårt att ta emot presenter tycker jag… 😳

TACK, TACK underbara Anna-Karin för denna jättefina digitalkamera! Min allra första moderna kamera, och dessutom kom den ju en vecka innan jag åkte till Kenya! Vilken tajming! Du är underbar!

Idag fick jag på posten av Anna-Karin dessutom ett extra minneskort som hon hittade hemma, Det är helt obegripligt för mig – men det kan ta 2.000 bilder!!!! WOW!!!! :-O Och jag som i alla år tyckt det är häftigt att ibland kosta på mig en 36-rulle istället för vanliga 24-rullarna! 😆

Det tog ett tag nere i Kenya innan jag fick in i mitt undermedvetna att jag kunde knäppa bilder som aldrig förr! Jag tog tex EN bild på ett fint träd, EN bild på ett vårtsvin osv… tills min bror kom på mig och övertalade mig att ta 5 bilder på det jag verkligen vill ha en BRA bild på – det är ju bara att slänga de som inte blir bra – helt gratis! Obegripligt lyxigt!

…jisses.. jag är sååå efter! 😛

Men tack vare Anna-Karin har jag nu tagit ett jättekliv in i framtiden! (…nutiden…?) 😀

Annons

The URI to TrackBack this entry is: https://addanna.wordpress.com/2009/01/22/tack-anna-karin-du-ar-fantastisk/trackback/

RSS feed for comments on this post.

5 kommentarerLämna en kommentar

 1. Ah, vilken PÄRLA hon är.
  Kramar till er båda!!

 2. Men åh… jag blir så rörd så jag vet inte vad jag ska skriva! Alldeles varm i ögonen ju 😥 Tack, sötis! Och kramar till både dig och Åsa.

 3. Kramar till ER båda med. 😉
  Inte vara gråtig Anna-Karin! Sug åt dig istället – du är toppen!

 4. Äsch dåh, fick nåt skräp ögat bara! Vet du, jag tänker när jag ser dina bilder nedan, det kom ut en mycket intressant bok av en fotograf som skildrade diktatorers boningar, vad 17 hette den, måste kolla!Du är nåt på tråden här och det handlar inte bara om vanlig eller ovanlig heminredning utan en modern maktens estetik.

  Kram, min vän!

 5. Åh fy tusan! Vet inte om jag skulle kunna läsa den boken – fast jag VILL! Men usch, jag blir så oerhört upprörd; arg och ledsen när jag ser sånt!

  Kram till dig min vän!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: