Ett personlighetstest

Jag gjorde just ett personlighetstest som Sussie länkade till. 😀

Min personlighetstyp:

Entusiastisk, kreativ och idealistisk. Kan göra nästan allt som intresserar mig. Socialt begåvad. Måste leva mitt liv i enlighet med mina värderingar. Entusiastisk inför nya idéer, men blir uttråkad av detaljer. Flexibel och öppen för argument. Många och varierade talanger och fritidsintressen.

Karriärer som skulle kunna passa mig:

Skådespelare, journalist, skribent, musik, konstnär, konsult, psykolog, entreprenör, lärare, personalvetare, politiker, diplomat, TV-reporter, marknadsförare, forskare, säljare, artist, präst, PR-ansvarig, sociolog, socialarbetare.

😆 Haha! JAG som präst!? Det vore väl nåt va? Eller ”konsult” eller ”entreprenör” – – de två luddigaste yrkena jag känner till.. eller inte känner till?! Vad tusan gör såna?! Kan ju vara precis vad som helst!

Yrken som dock kan tänkas vara kuliga (och som finns med här) är dock skribent, journalist, konstnär, forskare, sociolog och socialarbetare. Så de var ju inte helt illa ute. 🙂

Vill du göra testet med? Klicka här!

Annons
Published in: on november 23, 2008 at 9:45 e m  Comments (10)  
Tags: ,

The URI to TrackBack this entry is: https://addanna.wordpress.com/2008/11/23/ett-personlighetstest/trackback/

RSS feed for comments on this post.

10 kommentarerLämna en kommentar

 1. Du och jag är glada konkurrenter till jobben. Vi kanske borde satsa på att bli kollegor nånstans ;o)

 2. Ja jisses vad det vore kul!! 😆 Men frågan är om det blir nåt jobb gjort då! 😉

 3. Hej Anna! Vad kul att du me´gjorde testet! Visst var det kuligt?!! Tycker du att det stämde med din personlighet? För mig stämde det ganska bra överlag, och yrkena stämde också då jag skulle passa i bl.a vården, jag är utbildad undersköterska så det stämde ju iallafall.
  Hoppas allt är bra med dig och att du börjat återhämta dig efter ditt olyckliga ”badfall”!! Antar att du är ganska färggrann vid det här laget. 🙂
  Kramis!!!!

 4. Hej Sussie! Ja det stämde allt ganska så bra både vad gäller personlighet och intressanta yrken, men någon färdig yrkesutbildning har jag inte än. Har dock otaliga icke fullbordade utbildningar i bakfickan… å det kan jag väl tacka mitt ADD för antar jag… 🙂
  Nu är jag inte färggrann längre, jag har återhämtat mig helt sedan fallet. Och nu i veckan kommer vaktis och bär ut det åbäkiga badkaret! *pustar ut*
  Kram!!

 5. CHECK IT OUT

  Din personlighetstyp:

  Tystlåtna, idealistiska tänkare. Vill tjäna mänskligheten. Strävar efter att leva upp till sina värderingar, som tenderar att vara omfattande och väl genomtänkta. Extremt lojala. Flexibla och avslappnade så länge de inte upplever att någon av deras grundläggande värderingar hotas. Oftast begåvade skribenter. Kvicktänkta, med förmåga att se nya möjligheter. Vill förstå och hjälpa andra.

  Karriärer som skulle kunna passa dig:
  Skribenter, artister, personalvetare, socialarbetare, svensklärare, bildlärare, förskole- och dagispersonal, präster, psykologer, forskare, fritidspolitiker, redaktörer, studievägledare, journalister, religionslärare.

 6. Jisses!! Det beskrev ju dig som handen i handsken Peter!! Vad häftigt!
  Ett yrke kanske vi kan plocka bort dock….. dagispersonal…?! Ujuj….. hjärnblödningsriskfaktorn är hugemungus!

 7. Kallar du barn tjocka?

 8. Tjockskalliga kanske? 😀

 9. Populära och känsliga, med enastående social kompetens. Utåtriktade och empatiska. Uppriktiga och ärliga i sin strävan att förstå hur andra mår. Tycker i allmänhet inte om att vara ensamma. Ser allt ur ett mänskligt perspektiv och ogillar objektiv analys. Mycket framgångsrika i att hantera relationsproblem och att leda debatter. Vill vara till nytta för andra och sätter troligen andras väl före sitt eget.

  Lärare, konsulter, psykologer, socialarbetare, personalvetare, präster, affärsbiträden, säljare, HR-personal, direktörer, eventkoordinatorer, politiker, diplomater, skribenter, skådespelare, designers, hemmafruar/hemmamän, musiker.

  Inte helt fel, planerar faktiskt att bli lärare, men just för att jag ofta sätter andras bästa före mitt eget så skulle yrken som psykolog och socialarbetare vara en katastrof. Jag kan inte skärma av mig från andras problem jag skulle bränna ut mig fort.

 10. @VeganGeekGirls Syster! 😀 HEJ!! Vad kul att du tittar in! Ja du jag skulle gärna vara psykolog eller socialarbetare eller annat som bidrar till människors välmående, men känner som du.. jag skulle ta med mig jobbet hem hela tiden och bränna ut mig totalt. Och som tex socialarbetare skulle jag säkert bryta mot en massa lagar och regler i olika individuella fall för att verkligen nå bästa hjälp för just den personen, och då skulle jag säkert få sparken rätt så fort… 😛


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: