Det gör ont att slå omkull…

Jag hade just en nära-döden-upplevelse… eller kanske mer en nära-bryta-alla-ben-i-kroppen-upplevelse…..

Jag halkade i badkaret….. den ni! Det kändes, må jag säga…

Tant Anna slog i nåt så in i bomben! Jag lyckades i fallet dra ner hela duschdraperiet med stång och allt… tog nog emot mot kranen i väggen, så den flyttade sig lite… *hmm* och badkaret flyttade ut sig en dm från väggen… och mitt i allt låg jag och ojade mig. Aningens i chock…

Helvete så jag slog i…. jag ska skaffa halkskydd till badkaret….

Nu är jag alldeles galet domnad och öm i vänster arm och slog nog i höften rätt saftigt med. 😯

Annons
Published in: on november 9, 2008 at 1:01 e m  Comments (14)  
Tags: ,

The URI to TrackBack this entry is: https://addanna.wordpress.com/2008/11/09/det-gor-ont-att-sla-omkull/trackback/

RSS feed for comments on this post.

14 kommentarerLämna en kommentar

 1. Aj aj aj. Stackars lilla tant Anna!!!
  Jag blåser virtuellt på det onda och ojar mig . Voj voj voj
  Dumma badkaret!!

 2. Tack! Nu känns det genast bättre… Det är skönt att få blås på ajajställen.
  Undrar om jag kommer få en massa blåmärken när det lagt sig…. Ujujuj…. det gör ännu ajaj i höften/rumpan, knät och armen.
  Mmm… badkaret dumdum!

 3. Oj aj aj! *blåser hon med och ojar sig hon med, badkar är hårda så det kan behövas*
  Du kommer antagligen att vara stiligt blå/gul/lila som sedan övergår till något grönaktigt ett bra tag. Styggt badkar, jag röstar också på halkskydd!

 4. Fy vad obehagligt!

  Ber om ursäkt för att jag inte kunde hålla mig för skratt när jag läste 😀

  Men usch, sånt kan ju sluta riktigt illa 😦 Skynda dig att köpa halkmatta! 🙂

 5. Men gumman…tur att det gick bra trots allt! Hu så hemskt…
  Jag har köpt små jättesöta blå fiskar (på Lidl minsann) som jag satt i badkaret. Både sött och funktionellt :o)
  Antingen får du skaffa matta – eller så får tant bada med sockiplast!! :o)
  Puss!

 6. aaaaaaaaaaj!!!!! men åh, det måste ha sett kul ut? äsch, försökte se det från den ljusa sidan. men det är svårt.

 7. Oj oj! Jag har gjort samma grej, fullt med vatten så jag gled under och fötterna hamnade på väggen så jag slog upp hälarna också samtidigt som jag fick en kallsup, host!

  Och igår när jag skulle inviga mitt ”nya” badkar (ett gammalt som står i det nya gamla huset…) så klev jag i och satt mig när det var fullt med vatten. Då sa det BRAK!!! och ena foten på karet vek sig 🙂 Hahah! Dags att banta nu tror jag!

  Ella

 8. AJ :S Det måste gjort fruktansvärt ONT. Hoppas verkligen att du inhandlar ett halkskydd så det inte händer fler olyckor. Fin blogg du har förresten 🙂 Kram på dig, och krya på dig.

 9. Vojne vojne alla flickor… så ont jag har idag. Gul och blå och grön och öm på rumpan, revbenen och armen. Tänk en sån tur att jag inte slog i huvudet – då hade det kunnat ta en ända med förskräckelse! Och snacka om att det var tur att jag har så gott om stötdämpare på figuren. 😉

 10. Fyyyy, halkade i duschen en gång så det bara small om det. När jag kollat att inget var brutet höll jag på att skratta ihjäl mig, för det måtte ju sett bra kul ut när jag flög som Janne Långben…..

 11. Jag ryser när jag läser det! Och ändå gick du i fackeltåget, det måste ha känts i kroppen! Fullständigt beundransvärt. 🙂

 12. Jag skrattade gott åt det med efter en stund för det måste sett förbaskat komiskt ut! Men allra först låg jag bara och blundade…. var skiträdd att öppna ögonen och se massa blod eller att jag brutit nåt. För när jag bröt mitt finger för några år sedan så kände jag ingenting.. och tänkte när jag låg där igår att ‘tänk om jag brutit nåt men inte känner det än? vågar inte titta….’

  Ja du Anna-Karin….. det kändes att gå i fackeltåget igår, men det var det väl värt. Många har ju lidit betydligt mer än så för kampen om frihet för alla.

 13. Ja du är rolig du Anna… stötdämpare, ja det är verkligen tur ibland att man har det, eller hur? Annars kanske det hade slutat ännu värre. Skämt åsido, det var en himla tur i oturen att du inte slog i huvet oxå, hade kunnat gått riktigt illa!! Tur oxå att du inte bröt nåt ben i kroppen… tänk vilken syn för räddningspersonalen… 🙂 🙂

  Jag halkade själv på vår parkering för snart 2 år sen och bröt skenbenet, fick benet vridet under mig på nåt vänsters vis och fick en 9 cm lång ful spiralfraktur, blev 30 cm lång spik, 5 skruvar och rullstol i 3 månander… måtte jag aldrig göra om det, önskar inte min värsta fiende det, huva!!!

  Köt om dig Anna och krya på dig!!!

  Kramis Susanne

 14. Ja du Sussie, jag hade nog änglavakt. Och även de som jobbade i ambulanstrafiken den kvällen så de slapp hämta mig näck. 😆

  Men fy vad dina skyddsänglar måste ha varit upptagna med annat när du halkade på parkeringen… Jag kan inte ens föreställa mig ajaj:et och problemen med det benbrottet – själv har jag bara brutit ett ben en endaste gång och det var i ringfingret… och det var bökigt nog. Men gjorde inte det minsta ont.

  ha det toppen Sussie, kram!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: