Jag såg just SAW. Fantastisk!

I just saw SAW. 😆 Blir lite latjo på engelska.

Men titeln SAW är en översättning av ”såg”, inte ”såg” – blev det klarare nu? 😉 Alltså, titeln syftar på en såg som man sågar med…. eller i alla fall kan såga med… om man vill… eller måste…

Två killar finner sig i ett rum, kedjade till varsinn sida av rummet, och mitt i rummet ligger ett lik på mage. Tanken bakom detta scenario är att det är en lek på liv och död. Hur långt kan du gå för att få behålla livet? Och OM du överlever – lär du dig då uppskatta livet?

Sen måste jag ju säga, utan att berätta handlingen för mycket, att om du gillar slut där man inte ser ett förälskat, lyckligt par traska iväg i solnedgången så är denna film värd att se!

Den var spännande, gripande, äcklande och full av frågetecken ända in i slutet!

Annons

The URI to TrackBack this entry is: https://addanna.wordpress.com/2008/11/04/jag-sag-just-saw-fantastisk/trackback/

RSS feed for comments on this post.

7 kommentarerLämna en kommentar

 1. ”om du gillar slut där man inte ser ett förälskat, lyckligt par traska iväg”… Jag gillar nästan ALDRIG såna slut. Så äckligt förutsägbart och läskigt…

  Hrm..undra om jag vågar se sågen, tro…? Det finns ju iofs hundra kuddar och filtar i soffan att gömma mig bakom. 🙂

 2. Saw-filmerna är helt underbara! Nu har du några uppföljare att se fram emot =) Kram!

 3. Såg ettan för några år sedan, men tror inte att uppföljarna är lika bra…

 4. Jo, det är rätt snurrit från början, precis som du säger. Fast på något sätt är det rätt underhållande oxå! =)
  Tydligen ska många som har adhd ha svårt att somna, vad jag förstått det som. Men inte jag. Jag är kvällsmänniska, stirrar runt en massa och tror att jag är pigg, fast jag oftast brukar vara rätt trött, eftersom jag behövt gå upp tidigt. Men när jag lyckas komma i säng och släckt ljuset brukar jag somna på 3 sekunder och då jävlar sover jag och det går knappt att väcka mig, ibland finns det inte en chans att du kan få mig att vakna!

  Hmm.. Filmen verkar visserligen bra, men jag tror det kan vara farligt för mig att se den. Jag går in i filmer för mycket och tror dom är verkliga. Jag kan bli näst intill psykotisk! =) Så jag försöker undvika sådant! Jag är dessutom jävligt mörkrädd!

 5. Har sett den, den är hårresande!

 6. Ja ni allihopa, jag tror allt att det är bra om man har gott om filtar och kuddar i närheten när man ser denna film.. Jag blev så glatt överraskad för jag köpte en sån där kombination ”välj 3 dvd för 99kr” och då brukar de ju vanligtvis inte vara såna jätte-jättehöjdare.
  Jag ska aaaabsolut se till att skaffa alla uppföljare med!!

 7. @Hanna: Hej söta vän! Äntligen ‘vågar’ du skriva en rad! 😉 Lilla smygis du! Och du, om din M gillar slutet i Dawn of the Dead så MÅSTE han bara älska Saw! Kram!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: