God morgon!

Nu är Anna yrvaken – tydligen så yrvaken att jag pratar om mig själv i tredje person. Ska genast sluta med det.

Nu nös jag med mun, luftrör och lungor fulla av Levels rök. Det var inte skönt.

Jag har sovit mellan (cirka) 17 och 20. Av någon ogrundlig anledning vaknade kl 20:00 prick, med ”when I think about you I touch myself”. Var fan kom den ifrån? Jag kunde inte somna om i vilket fall… bara låg där och stirrade ut i mörkret och nynnade på den där raden – som är den enda jag kan i den sången. Undrade stilla för mig själv om jag associerade till nån särskild, men nej. Om det var en koppling till Obama eller (Gud förbjude!) McCain så kommer jag aldrig onanera mer i hela mitt liv! Men å andra sidan så onanerar ju inte fina flickor… tur att jag är allt annat än fin! 😛 hehe…

Nåväl. Jag klev upp och förvirrade mina hundar med ett glatt ”God morgon!” Ut på promenad för det luktade illa fis i hela vardagsrummet (Tasha var den skyldige), men icke sa Nicke – detblev inget poopande ute så nu ligger den lilla rackarinnan och fiser surisar på golvet igen. Nåväl. Natten kommer bli lång så jag kommer tassa ut med dem många fler gånger, innan jag stupar i säng framåt morgontimmarna…. om jag orkar hålla mig uppe.

Nu är det tyvärr så att jag MÅSTE hålla mig uppe för jag har per sms lovat min bror att vara den första som berättar för honom om hur det går för Obama. Han (inte Obama alltså, utan Peter min bror) bor ju i Kenya och där är det rejäl uppståndelse bland befolkningen. Jätteglad valanda!

Tänk vilken fantastisk grej det skulle vara om Barack Hussein Obama III vinner och blir president över den ”fria” världen! En svart man med kenyanskt blod i ådrorna och ett fantastiskt mellannamn som Hussein!? DET kallar jag förändring (!!) — från den där helylle-vita, vapenförespråkande, dödsstraff-hyllaren…. är det Palin jag syftar på nu mån tro? Nå jag tänkte på Bush.

Jag har inte känt jätteilla för McCain mer än att han röstat som Bush rätt så idiotmycket under åren som gått….

bushmccain

According to Congressional Quarterly McCain has voted with Bush 90% of the time throughout Bush’s presidency.”

Vissa kallar honom till och med McSame… och det är ju inte helt långsökt…. *hrmpf*

När McCain häromdagen sa i TV en fras som denna: ”I hope that you will give me one more mission” men såg trött, sliten och ja… gammal och slutkörd ut, då kände jag direkt att nej nej nej! Han hade en patetisk bedgan i blicken och såg ut att inte ha någon som helst ork kvar. Så lät det i mina öron sådär jätte-patriotiskt och militärt med frasen ”…one more mission”. *kräks*

Nu ska jag öka på koffeinhalten i blodet, och sen ge mig ut med hundarna igen. Jag tror för övrigt jag hade fel.. det är inte Tasha som ligger och fiser surisar – det är Bonzo. Så, nu har jag rett ut det.

Annons

The URI to TrackBack this entry is: https://addanna.wordpress.com/2008/11/04/god-morgon/trackback/

RSS feed for comments on this post.

8 kommentarerLämna en kommentar

 1. Mina planer om att sitta uppe hela natten för att se denna historiska valvaka verkar ha gått i stöpet: var medföljande barnvakt under syrran o morsans shoppingtur så jag är helt slut… Men å andra sidan brukar ju vakna mitt i natten, så jag får väl gå upp då 😛

 2. Ååååå jag känner igen mig i precis nästan allt du skriver med tre undantag
  1 Jag har inte fått sova utan jobbat till nyss 2 Jag kan inte vara uppe och titta (skit skit skit) utan måste sova. 3 Hunden min fiser inte – just nu (men han kräktes tidigare idag, pga sitt penicilin tror jag)
  Snälla titta åt mig oxå. Jag är så orolig. Men jag måååååste sova

 3. Jag lovar dyrt och heligt att hålla koll åt dig med! 😀
  Jag bara mååååste se – för nu verkar det väldigt lovande för Obama!

 4. Linda – ja! Upp å hoppa om du vaknar i natt! Detta blir en historisk natt! 😀

 5. Om inte annat så valde han Sarah Palin som VP vilket är skrämmande nog…
  Det är lätt att hålla sig vaken om man är som jag, det är bara att skippa propavanen så var det klart! 😉 För mycket koffein gör mig däremot sömnig.

 6. Ja precis…. valet av Palin satte liksom en definitiv spik i kistan…

  Jag blir vanligtvis också trött av koffein men det tycks ha ändrats de sensate veckorna…

 7. den där bilden skulle kunna vara tagen från sthlms sunkigaste sunkhak, om man bortser från folket bakom. Som de SER UT!

 8. ja nu är båda gubbarna borta! *puts veck* 😀


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: