Mina prylar äger mig…

Igår var pappa (min snälla chaufför) och jag tömde ett förråd där jag slängde in en massa grejer för ca… *tänker*… äsch, några år sedan. Uj så mycket grejs jag har! Främst alla dessa gamla foton från den eran i mänskligheten då vi alla hade ‘vanliga’ kameror. Innan digital-eran alltså. Vad ska man göra med dem allihop!? Jag har ingen ork att sitta och sortera dem… Jag var manisk med att fotografera i mina tonår, och likadana tycks mina föräldrar ha varit under min och brors uppväxt. Det tar aldrig slut! Nu har jag tills vidare packat in dem alla i små lådor här och var i hemmet.

Och vhs-filmer! Nu står det en massa högar med filmer på golvet för jag har slut på hyllor. Var tusan ska jag göra av dem?! Åtta meterhöga drösar med vhs-filmer…. Jag vill ha kvar dem för jag tittar lika gärna på vhs som dvd, men har noll förvaring.

Och cd-skivor då?? Jag har byggt en liten hylla… jag sågade ut bitar från en stor plywood och ställde dem på bokstöd… som en tillfällig lösning. Alla osorterade, och det finns ju inte en chans att jag hittar just DEN skiva jag vill lyssna på, så nån gång får jag sätta mig och kategorisera dem med… oooorka!

Jag har inte galet mycket ‘media’ jämfört med andra tokar… men jag har ingen plats för dem trots att jag vill ha kvar allt (dvd:s, vhs-band, cd-skivor, foton…)..

Det känns som att prylarna äger mig, inte tvärt om. 😦

Annons
Published in: on oktober 31, 2008 at 6:07 e m  Kommentera  
Tags: , , , , ,

The URI to TrackBack this entry is: https://addanna.wordpress.com/2008/10/31/mina-prylar-ager-mig/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: