Brännvin & Guitar Hero

Detta blev en trevlig afton! Kvart över sutterton (17) åkte jag till pappa i Linkeboda. Sötsöta far bjöd då på råraka med lingonsylt och sallad – gott! Och sen blev det NE-spelet där jag ledde stoooort… (med EN bok) när jag till slut tassade iväg till pendeln med flera whisky, öl och brännvin i kroppen – och ett stort leende på läpparna efter en härlig kväll!

Väl tillbaka i Mantorp (min håla – obs: ej min anatomiska håla) så cyklade jag till min vän Hanna och hennes karl, som också bor här i min håla (det lät väl trevligt? – ha tålamod, jag är inte nykter!). Där blev det mera brännvin, mera öl och mera härligt sällskap. När vi tröttat ut Hannas goa karl med tv-spel och bladder-bladder-bladder så övergav han oss och gick och la sig (efter att naturligtvis ha klått oss i Buzz). Då bidde det andra bullar av – SING STAR (star, my ass..)! Kul som tusan!

Seeeeen….. sen fick min musikaliskt begåvade väninna för sig att introducera mig i Guitar Hero…. fuck that fucking fuck! Det går jag bara inte att sluta! Helsikes lingonstjärna (!??!) vad kul det var!! ”Unleash your inner rockstar!” -> gärna för mig, om jag hittade den! 😛 Vore det inte för den där tröttheten ni vet, så hade jag banne mig kunnat sitta där och klinka till imorgon eftermiddag – nemas problemas! Så förbaskat roligt! Jag är fullkomligt såld.

Skit!

Det kommer säkert sluta med att jag köper hem det där förbaskade Guitar Hero själv…. och då är det bye bye liv på alla andra fronter!

Annons
Published in: on oktober 26, 2008 at 4:44 f m  Comments (2)  
Tags: , , , , , , , , ,

The URI to TrackBack this entry is: https://addanna.wordpress.com/2008/10/26/brannvin-guitar-hero/trackback/

RSS feed for comments on this post.

2 kommentarerLämna en kommentar

  1. NE-spelet var en ny bekantskap! Låter intressant. Buzz har jag däremot spelat i flera varianter så länge som det är frågespel vinner Syster alltid stort… Däremot går det inte lika barnspelen med robotar och apor antagligen för att hon inte har samma erfarenhet av tv- och dataspel i ungdomen och att trycka upprepade gånger på samma knapp i rask takt :D. Sing Star har jag prövat fast värst mycket ”Star” var jag inte, Guitar Hero har jag däremot inte provat än. Låter som du haft en helkväll!

  2. NE-spelet är verkligen jättekul! Det borde du och syrran införskaffa! Som TP, men i annat utförande och med val att få ledtråd också… och ja, det är kul för en kunskapstörstande person som mig att spela ett spel som bygger på Nationalencyklopedin!
    Sen detta med tv-spel… ujujuj… fullkomligt livsfarligt om man har en beroendepersonlighet.. 😉
    Buzz är ju jättekul! Och Guitar Hero trodde jag aldrig att jag skulle ge mig på…. för jag är så sjukt omusikalisk, men gudars vad kul det var!!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: