Jag kan bara jag ids…

Nu har Tant Anna fått tummen ur rumpan och tagit tag i saker! Jag har ju för ovana att hellre ha tummen uppkört i rumpan än slita ut den och göra sånt som måste göras! Nu blev det jobbigt att gå med tummen där bak, så jag tog tag i saker!

Jag har gjort adressändring! På tiden, då jag flyttade den 1 augusti… 😛 Men nu så, nu är det äntligen gjort. Och jag har upptäckt att inkassobolagen hittar mig vare sig jag officiellt ändrar adress eller inte, så va fan – då kunde jag ju lika gärna erkänna för världen att jag flyttat.

Dessutom! För några dagar sedan gick jag till Expert och tog nya foton (*hrmpf*) för 170 kr (*hrmfp* igen) för fyra foton där jag ser ut som en övergödd, rosa räka (*hrmpf* igen). Sen gick jag till banken och beställde ny legitimation! *Klappar mig själv på axeln* Men *hrmpf* igen.. för banken snodde mina sista 350 kronor för id-beställningen…. Men det visade sig sedan att soc står för det, så det var ju glädjande minsann! Och det var VERKLIGEN på tiden att skaffa nytt id för nu har jag inte haft några giltiga identifikationshandlingar på länge, och tänk då så illa det hade kunnat sluta om CIA, SÄPO eller nåt bråkar med mig?! Då kanske jag är en nobody och skickas till Guantanamo… Mitt leg gick ut i februari förra året… och mitt pass i maj i år, så nu var det ju dags!

Dessutom! Jag fångade upp vaktmästaren idag och sa till om att jag behövde mer färg till mitt staket som stått halvmålat sedan augusti… så snart blir det finfint!

Jag är sååå stolt över mig själv! 😀

Nu ska jag bara ta tag i de där lökarna som står i sina påsar i köket och väntar på att planteras…

Annons

The URI to TrackBack this entry is: https://addanna.wordpress.com/2008/10/13/jag-kan-bara-jag-ids/trackback/

RSS feed for comments on this post.

5 kommentarerLämna en kommentar

 1. Snyggt jobbat! Sist jag tog kort för id-handlingar vet jag inte vad jag såg ut som men ”lustig” är väl bland de första ord som dyker upp i huvudet, ser lite underligt formad ut med en tuss hår spretandes upp på bakre delen av huvudet. Det blev dessutom etter värre när posten plattade till ett av dem och använde i min legitimation.

 2. Jag brukar se ut som nån som bjuder småbarn på godis i lekparken på mina id-kort… Att jag ens kom in i USA på mitt visum!

 3. Ja irk hörrni… jag bävar för att se det färdiga resultatet… Men då blir det väl förhoppningsvis svartvitt i alla fall, så de rosaspräckliga kinderna inte lyser så förbaskat! 😛

 4. Hörru Anna; jag tror att du kommer att vara jättefin på ditt leg! 🙂 Vad du är duktig som orkar med allt det du gjort, man behöver såna där ryck ibland för att känna sig duktig och att man för en gångs skull fått nånting gjort. Det är ju betydligt enklare att bara dega i soffan framför teven hela dan eller att sitta med scrappingen och låta världen försvinna runt omkring för en stund, iallafall mycket roligare än alla ”måsten”, hehe!!
  Imorrn MÅSTE jag och mina ”slavar” ta hand om allt som vi tömt vår husvagn på inför vinterförvaringen, allt ska upp på vinden, dynor och gud vet vad, allt möjligt… fattar inte hur allt har rymts i den husvagnen och hur det ska rymmas på vår lilla vind!! Men så här har vi gjort nu i 9 år så det ska väl gå bra i år också.

 5. Jag har fått mitt leg nu…. 😐 hihi….
  10 år ska jag behöva bära på det… men jag ser inte ut som en straffånge denna gång i alla fall… vilket jag definitivt gjorde på det förra.

  Jag har fastnat mycket vid digital-scrappande den senare tiden…. men ogh så kul det är! 😀

  Jag saknar husvagn jag… KAN du tänka dig men under 2006 bodde jag och exet i husvagn permanent från februari till december. Det var jättemysigt!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: