Jag = velpotta! SNÄLLA HJÄLP!!!

Jag funderar och grunnar…

grunnar och funderar…

suckar och svär….

Jag vill emellanåt byta utseende/tema på min blogg men jag kan ALDRIG bestämma mig!

Jag gjorde därför skärmdumpar på tv alternativ där jag kan lägga in en egen bild i headern.

Tycker ni att någon av nedanstående alternativ är mer behaglig att se och läsa än den andra, eller tycker ni tent av att jag ska hålla mig till den jag har?

SNÄLLA SNÄLLA HJÄLP!!!!!

😆

Alternativ LIGHT (fast med egen header-bild)

**********

Alternativ DARK (fast med egen header-bild)

Ni kan klicka på bilderna (skärmdumparna) för att se dem större.

SNÄLLA HJÄLP!!!!!

Annons
Published in: on oktober 7, 2008 at 2:11 f m  Comments (10)  
Tags: , , , ,

The URI to TrackBack this entry is: https://addanna.wordpress.com/2008/10/07/jag-velpotta-snalla-hjalp/trackback/

RSS feed for comments on this post.

10 kommentarerLämna en kommentar

 1. Hej Anna!

  Jag är också vaken… Jag tycker faktiskt att du ska byta ut det temat du har, och ha en header. Det gör jättemycket, och du kan ju dessutom i headern signlera lite mer om vad du har för slags blogg =D

  Själv använder jag temat K2-lite som jag är mycket nöjd med (Trollhare har även detsamma, men har ändrat lite CSS)- men om jag ska välja någon av ovanstående förslag så får jag välja det första. Jag tycker inte om när bakgrunden är för mörk, och tycker många gånger att detta kan skada läsbarheten i och med att inläggsfälten som regel är mycket ljusa.

 2. Hejsan hoppsan i natten!

  Vad vi borde få bannor för att sitta uppe såhär dags. 😀

  Jag känner nog mest för att ha en egen header med…. är ju lite av en skapande natur.

  Och jag har märkt när jag surfat runt på wordpress att om jag hamnar på någon med samma theme som jag så hajar jag till och tycker det ser fult och slarvigt ur. 😛

  Jag tror jag ska ta den översta jag har bland förslagen här, så vad bra att du tycker så med! Jag ska nog köpa till CSS med för att kunna fixa lite mer. 🙂

 3. Jag tycker att det är snyggt med mörk bakgrund och tycker inte det blir det minsta jobbigt att läsa.
  Och du ska ju definitivt ha en egen bild däruppe som du hade innan ett tag.

  Vad gör du uppe så sent förresten? Skulle inte du vända på dygnet?? 🙂

 4. Hmm. Jag måste säga den sista (det är ju den som jag har) ;). Men som sagt, det beror ju helt på vad man själv föredrar. För vissa funkar ljusa sidor bäst när det gäller läsbarhet, för mig däremot så kan jag lätt få ont i ögon och huvud om det är alltför ljust. Förmodligen pga att jag har migrän och starkt ljus/färger kan utlösa lite irritation hos ögonen, så jag föredrar mörkare färger.

  Men det är en smaksak. Gillar du den första så ta den, och funkar den inte, så är det bara att byta igen! 🙂

 5. Får jag komma med min idé om det jag anser är bäst? En relativt ljus, men inte helt vit bakgrund just vid texten, och kanterna mörkare. Det drar blicken mot texten och är lättläst.

  Nu följer inte jag det själv riktigt, jag vet. Men jag har kört med ”sorgkanter” i åratal känns det som, jag behövde lite färg. Det mörkblå alternativet hade jag förut, det enda negativa var att det inte fanns sidflikar, och att man låste upp sig färgmässigt (om man inte ändrar css).

 6. Äsch..det var inte alls samma som den jag har. Fel av mig. Men det var nära iaf! 🙂

 7. NEJ! Jag tycker att det du har nu är skitfint! Visst, en matchande header hade gjort sitt till, men färgmässigt är det perfekt…

  Förlåt att göra dig besviken, men jag tycker att det du har nu är bättre än båda de andra alternativen…

  Men valet är ju ditt! Och jag läser via rss, så jag fick klicka in mig och kolla… 🙂

 8. Tack för alla era svar och förslag! 😀

  @Puffan78: Jag tycker att denna jag har nu är jättefin med, färgmässigt just och den gamla stilen. Men samtidigt känns den lite dyster eller så, i brist på bättre ordval. Den känns dock lite oprofficionell.. inte för att jag är ett proffs, men nja.. 😉 haha!

  @Trollhare: Jag tycker också det är fint med kanter runt texten, som drar blicken dit liksom. Som kommentarerna blir i detta theme – varje kommentar inramad. Bäst vore kanske att jag skaffade css för jag tycker det är roligt med den formen av fixande. Men mitt kontokort funkar inte att köpa css online. Ska kolla om man kanske kan köpa det på annat vis.

  @Ordtumlare: Jag gillar inte heller när det är allt för ljust. Jag tycker liksom att allt smälter samman på nåt vis då, och det blir lite mer ofokuserat på just texten.

  @Matte Zombie: Ja en egen header gör ju mycket för att personifiera sin blogg, och det är en av sakerna jag tycker är lite trist med denna look jag har nu. Och ja, skam för mig som inte lägger mig i tid – mitt dygn är helt kaotiskt nu! 😀

 9. Ha ha det verkar som jag är något sent ute! Men det blev ju snyggt, jag sparar mina flikar och datorn hade väl stått på en bra stund, så något förvirrad blev jag när jag bytte sida 😀

 10. Hihi… ja du, min sidan känner jag mig ganska så nöjd med nu.. men kommer nog i sinom tid köpa till css.. jag vill tex ha lite större text.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: