Förbaskade jävla homohatare!!

Ibland blir jag så förbannad att det inte tar med än några få lästa ord innan allt kokar över!

Jag läste just på Livets Ord-killen Danjakobs blogg om homoäktenskap. Folk som honom gör mig ljusrädda (som kontrast till Satans mörker), och jag undrar hur i håvete det kommer sig att vissa människor är så moraliskt handikappade! 😡

Vi som har neuropsykiatriska åkommor kan ju få bra hjälp av sjukvården.

Tänk om även moraliskt handikappade kunde få det? Då skulle världen se sååå mycket bättre ut! De kunde få något preparat som tillför de delar i deras hjärnor som saknas.

Jag ber i viss mån om ursäkt för att jag exploderar på detta vis, men det kan inte hjälpas….. Är det en moraliskt handikappad som önskar hjälp att vinna en väg till 2000-talets upplysta, vetenskapliga och moraliska utveckling så är jag öppen för en lugn och eftertänksam diskussion, men när det handlar om bibel-fanatiker så vet jag att vanligt vett inte går in i deras hjärnor så en diskussion är fullkomligt onödig att lägga ork på för det ger ändå ingenting.

När en ung kille i dagens samhälle säger saker som dessa så har något gott riktigt, riktigt snett: ”[…] om man lagstiftar att Äktenskapet inte bara gäller en man och en kvinna öppnar det lättare upp för perversa samlevnads former.[…] Om homosexuella par ska få gifta sig varför ska då inte alla andra samlevnads former få gifta sig? […] Jag tror som jag sa innen att behålla gränsens för äktenskapet att enbart gälla en man och en kvinna är ett beskydd mot andra perversa samlevnadsformer. […]  Tex att det skulle anses som rätt att flera män och en kvinna gifter sig, eller flera kvinnor och en man, eller mellan barn och vuxna eller mellan människor och djur. […]

Jaha ja – nu ska Anna döden dö! ”Var och en som smädar Herrens namn skall straffas med döden, hela menigheten skall stena honom. Den som smädar Namnet, han må vara invandrare eller infödd, skall dödas.” – 3 Mos 24:16

Annons

The URI to TrackBack this entry is: https://addanna.wordpress.com/2008/10/06/forbaskade-javla-homohatare/trackback/

RSS feed for comments on this post.

5 kommentarerLämna en kommentar

 1. Mmmm. Att Gud heter Danjakob var helt nytt för mig faktiskt. Jag hävdar mig vara rätt bibeltroende, men hade faktiskt ingen aning om det. Och till råga på allt är jag för äktenskap för vuxna par som vill leva i kärlek och respekt. Kärlek är fint och bra tycker jag- Och jag känner på mig att Gud håller med… så jag tror bestämt du får leva

 2. *pustar ut* Jag hoppas jag slipper att stenas… och som väl är heter inte Gud Danjakob, men danjakob ”förmedlar vad Gud säger” och tror sig väl vara ett språkrör för honom… sånt gör mig bitter. För Gud är ju något som lever i alla troende som en kraft och hur kan en person citera en annans kraft… så ser jag på det. Bibeln är onekligen en av de mest fascinerande skrifter som någonsin skapats, men jag ser den inte som ord som Gud eller Jesus sagt. Jag ser inte det som fysiskt möjligt. Jag menar absolut inte att man inte ska respektera troende av olika de slag, men jag känner att man som du gör ska se kärleken som något fint och bra. Om gud är god kan jag inte förstå hur han kan säga att det någon människa gör i samspråk med den han/hon älskar skulle vara en synd. Det gör mig både förbannad och ledsen.

 3. Kristendomen är en mycket mångfaciterad religion som uppenbarligen rymmer allt från extrema facister till fridsamma öppentänkande människor. Det finns kristna samfund som tillåter månggifte (men självklart bara om det gäller fler kvinnor), samt de som inte ens tillåter äktenskap alls utan dess medlemmar ska hela sitt liv fokusera på bön.

  Vi har den f.d. f¨påven Johannes Paulus som öppnade upp mot islam i en tid när islam skys som pesten, och nuvarande Benedictus som är mycket mer retriktiv. Psykfallen i USAs moderna historia – t.ex. Pastor Jim Jones (massakern i Guyana) och David Koresh (Wacomassakern) är ena sidan av en linje som bl.a. har ärkebiskop Desmond Tutu av Sydafrika.

  Religion är en tro och när en tro består av mer än en person blir det en grupp av människor som försöker enas och samsas kring sina uppfattningar av tro. Att 100 % annama en tro, är i mina ögon farligt då man slutar att tänka själv och kan citera en text som svar på alla frågor.

  Religion är mitt största intresse så jag är inte emot tron som en personlig övertygelse, men jag anser att det är nästan omöjligt att hitta en tro som hel och hållet överensstämmer med vad man tror själv. Därför borde barn skonas från religion tills de är gamla nog att själva välja vad de tror på. Ett barn kan påverkas så mycket att han/hon kan växa upp till en långt ifrån självtänkande individ som i värsta fall får problem i framtiden pga att han/hon känner sig lurad på sin egen frihet.

 4. Jag tycker också att barn ska få möjligheten att bli vuxna nog att kunna välja trosuppfattning själva. Om man ”föds in” i en religion redan som barn tror jag att risken för ”hjärntvätt” är för stor – och då syftar jag på om föräldrarna är väldigt troende i institutionaliserad form (tex Livets Ord, Jehovas Vittnen, Mormonerna eller liknande). Jag har känt, läst och och hört om allt för många ungdomar som fötts i en sektliknande religiös familj och hur vissa slutat i självmord som enda sättet att komma därifrån….

  Men jag tror definitivt inte att alla föräldrar som som har en religion av nåt slag är såna som hjärntvättar sina barn! Föräldrar har ju all rättighet som de vuxna människor de är att ha sin tro.

  Människor som har en religiös tro är väldigt spännande tycker jag! Jag är ju intresserad av religion med, och främst intresserad av människor. För mig har det ingen betydelse om mina nära och kära är mormoner, muslimer, buddhister, katoliker eller satanister – så länge de inte har en dogmatisk tro och trycker på den på andra människor, eller dömer andra människor för sin tro.

 5. I do not know if it’s just me or if everyone else encountering issues with your website. It appears as though some of the written text in your content are running off the screen. Can somebody else please provide feedback and let me know if this is happening to them too? This may be a problem with my internet browser because I’ve had
  this happen previously. Appreciate it


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: