Till alla DAMPtanter!!

*hrmpf*

Vill ni bli lite debattlystna?

Gå in här: Peter U Larsson

Några av hans rubriker:

Dyslexi, en myt?

ADHD / ADD – en bra ursäkt?

Fakta om ADHD & Ritalina, Concerta och Strattera

*host*

ja det finns mycket på internet… 😯

The URI to TrackBack this entry is: https://addanna.wordpress.com/2008/09/29/till-alla-damptanter/trackback/

RSS feed for comments on this post.

21 kommentarerLämna en kommentar

 1. Jo, han är en välkänd galenpanna, men jag orkar inte bemöda mig. Jag spar min energi(den är ganska begränsad) till nåt konstruktivt istället. Men visst blir man upprörd. Väldigt upprörd!

  Scientolgerna är kända för att förfölja folk så var försiktig!

 2. Är han scientolog?? *gläk*
  Jag har inte haft nåe för dem alls, och igår kväll satt jag och läste lite om deras psyk-hat….
  Jag skrev en kommentar till ett av hans inlägg, men det lägger han nog inte in.

  Tack för att du bryr dig om mig och ber mig vara försiktig. Jag har så svårt för sånt.. för jag blir så upprörd. Jag har efter påtryckningar från familj och vänner just slutat kommentera på en väldigt rasistisk blogg… de blev oroliga för mig. För rasister/nazister är ju liksom scientologer kände för att förfölja och söka upp… 😯

 3. Bra att Frk Förster varnade i så fall.

  Scientokläggerna döljer sig ibland bakom en egen lobbygrupp med det lätt desinformerande namnet ‘Kommittén för mänskliga rättigheter’, eller KMR (http://sv.wikipedia.org/wiki/Kommittén_för_mänskliga_rättigheter). Tror Ularsson tillhör dessa, men inte helt säker. Att jag skriver det här är bara för att jag själv blivit väldigt konfys över insändare som starkt propagerar mot add/adhd-diagnoser i allmänhet, och medicinsk behandling i synnerhet. När de skriver under med KMR-namnet kan man tro att det är riktiga vettiga personer vars argument och åsikter borde tas på allvar.

  Identifiera och ignorera är väl bästa behandlingssättet för dessa ….

 4. @Elinar: Ja du… jag och många andra med hjärtat på rätta stället kämpar ju för mänskliga rättigheter, och tyvärr luras nog många att lita på de som är medlemmar av KMR. Jag har för mig att jag läste på Ularssons sida att han var med i Amnesty, KMR och Röda Korset. Plockar man bort mellersta organisationen så är det ju bra.

  Jag är innerligt trött på de som ”smutskastar” oss med neuropsykiatriska åkommor. Jag sätter mer värde i medicinsk vetenskap än religiös scientologi…

 5. aj aj aj aj, lyssna på Frk F snälla rara du.
  Det minsta lilla dom får en anledning att gå i klinch med dig så blir du fan aldrig av med dom sen.

  Jag har haft en utav dessa på min blogg ett bra tag, jag förstod inte först vad människan var för en, för jag blir oxå jävligt arg och upprörd och måste ge mig i kast i diskussionen. Det kan få tråkiga följder för en själv. Man gör nog bäst i att hålla sig ifrån såna människor och sidor på nätet.

  Denna människa länkade för ett tag sedan i min blogg till just Peter U Larsson, och DÅ förstod jag att det var just scientologerna jag hade att göra med.
  Han är precis som Peter med i KMR, amnesty och röda korset. Dom två sistnämnda är dom säkerligen med i för att gömma sig bakom resten.

  Mitt råd till dig är att ALDRIG svara på kommentarer, ALDRIG skriva på deras sidor. För du blir inte av med dom. Det bästa är att tiga ihjäl dom, om du inte fyller på med ved, så slocknar elden 😉

  Dom är mästare på att vända på hela kakan och anklaga DIG för att ha hotat dom etc etc, så det blir jäkla obehagligt till slut.

  Var rädd om dig…

 6. Trist med såna där stollar, de förstör så mycket men kör bara på hårt med mot-rubriker, så gör de. Och de är färre än vi.

  De här personerna kan inte övertygas eftersom de TROR. De vilar dessutom sin tro utifrån ett religiöst perspektiv, nämligen ScientologiKYRKANS. Pyramidsystemet där de som har råd att betala mest är inte så religiöst kanske, men det funkar för dem och det ger dessutom en satans massa klirr i deras ”kampanjkassa” ;-).

  Majsan: 😉 …Fast sanningen å säga hotar vi dem nåt så kollosalt bara genom att synas. Ju mer information för att öka kunskaperna om npf och allmer öppenhet från människor i ”alla läger”, desto större hot mot dem som vägrar acceptera.

  Jag skiter faktiskt fullständigt fan i att bemöta dumhet i vanliga fall eftersom jag inte gillar att draämma till folk som inte förstår bättre, men vad gäller de här som är på med sin rappakalja och ska till att dra bråkmakarenergi ur npf-folk för att få oss i dålig dager, då gäller det bara en sak: HÄNG UT DEM!

  Berätta vilka de är IRL, på era föredrag, i lunchkön, på parmiddagen.. hahaha Berätta vad de ställer till med för enskilda, skolbarn, familjer, ensamstående utan barn, samhället etc när de påstår att vedertagna fakta är myter och vetenskaplig forskning är påhittad. Över hela världen.
  MEN så här tycker jag; hitta aldrig på några osanningar om dem, aldrig gå till personangrepp, aldrig hota dem eller deras kära. Och om det inte funkar – slå dem till tystnad med skuld o skam. Det funkar. Det har det ju gjort på oss! Förr alltså..

 7. @Majsan 67: oh, oh, oh jag har sååå svårt att inte slänga vedkubbar på elden, för jag gillar (överlag) att ha utmanade diskussioner men meningsmotståndare… sån har jag alltid varit och på nåt vis klarat mig helskinnad hittills… Men jag har varit mordhotad, förföljd och trakasserad, ändå skräms jag inte.
  Jag håller med dig helt och fullt!! På mitt intellektuella plan… ändå drar jag in i diskussioner som bara maler på och maler på…
  Undrar om jag någonsin ska lära mig… Jag vill inte ha religiösa fanatiker efter mig… 😯
  Lovar er alla att tänka både en och två gånger fortsättningsvis!

 8. @TantRasch: Jag blir eggad av ditt inlägg.. vill genast ut och sprida budskapet om scientologernas och andra anti-psykiatri-gruppers beteenden! Smyga in lite visdom här och där, men håller med dig FULLSTÄNDIGT att inte tala osanningar eller gå till personangrepp och heller aldrig hota!
  Sånt skulle aldrig falla mig in. Och jag har heller aldrig haft inställningen att ändra folks tankar och värderingar, men gillar att lära känna min fiende, höra deras argument och hur de ofta målar in sig i ett hörn.

 9. @TantRash….. mina ord: ”Jag blir eggad av ditt inlägg”… låter ju nästan kinky.. jag menar ju uppjagad 😆

 10. Hmm.. först Nazister.. och nu Scientologer.. :/
  Lyssna på Frk Förster och dom andra nu!

  Det går inte att argumentera med såna religiösa fanatiker. Hoppas verkligen att du inte får hit såna nu. Tänk efter 3 gånger i fortsättningen! 😉

  Kram

 11. @Matte Zombie. Jag tror många skulle säga att jag tigger bråk som ger mig i lag med rackare som dem, men jag har ju så svårt att hålla tyst… även att det ytterst sällan leder till något gott.. :/
  Lovar att söka finna bättring! 😉

 12. Jag läste också det där. Jag blir så arg så jag försöker låtsas att han inte finns. ATT HAN ORKAR???

 13. Ja jag begriper heller inte hur hundan han orkar…. alla tankar tar ju energi – korkade tankar tar ännu mer! 😡

 14. Jag måste nog hålla med den andra tanterna som varnar. (Konstigt att kunna få andra i en hjord!!!) Tro är bra tycker jag såklart – och jag tror ju. Men min tro sitter inte fast i att om Gud funkar har man aldrig problem.

  Vet inte om ni sett filmen utvandrarna – men där tror den ganska snälle – men alldeles för trosvisse pastorn (han tror så det gör ont) att alla i hans trogna grupp kommer att kunna engelska då båten når Amerika – eftersom Gud ju ville att de skulle åka dit. Och att det var svag tro att plugga engelska.

  Precis som Tant R skrev – vi provocerar bara genom att finnas. Och hävda att våra liv och erfarenheter visar att de har fel. För dem blir konsekvensen faktiskt att Gud inte finns. För tron är inte starkare än sin svagaste länk.

  Jag, jag tror att Gud dansar och jublar då hon ser att jag och ni andra får hjälp…

 15. Attans – glömde igen.

  Alltså man ska ju debattera om man vill – men det är som någon FrkF?? Tant V?? skrev: en debatt är en öppning för utveckling, växt. Men att ändra uppfattning är att förlora tron för den som tror så där ”allt eller inget”. Och därför är det inte fråga om att båda parter lär sig nya saker. För de har ju redan all sanning. Nya erfarenheter bara förstör.

  Så vi är helt enkelt hot mot hela den tro som är det allra viktigaste i livet.

  Så nej – jag kommer inte att ge mig in i debatten

 16. @MammaMumrik: Jag tror också… bå ”nåt” som det så ofta heter. Men jag skulle inte säga att jag tror på gud, för det känns för mig lite för inrutat. Det finns ju så många fördomar om hur GUD är. Jag tror på mycket övernaturlig; fenomen, spöken, andar, paranormala saker så att säga. Det är ju en tro på sitt sätt kanske.

 17. Mycket klokt är redan sagt men tänkte erbjuda lite tankar ändå. Själv får jag väl erkänna att jag är debattskygg, jag blir lätt uppvarvad när människor har underliga åsikter och tar alldeles för lätt att ta saker personligt. Men en sak vet jag för att det skall vara lönt att ha en debatt måste båda vara villiga att lyssna, jag tror säkert att du Anna kan lyssna men en person som är totalt övertygad om att just de sitter inne med hela sanningen att de bara måste få oss andra vilsna typer att inse ”sanningen” de är på det hela taget ganska usla på att lyssna när man försöker förklara hur frågan ser ut om man betraktar frågan från en annan vinkel. Det är slöseri med energi att förklara något för någon som redan innan man har hunnit öppna munnen vet att man har fel. Kan vara bra om man känner behov av högre blodtryck möjligen 😉

 18. Jisses, vad ni kan hitta på! 🙂

  Skulle jag vara något att vara rädd för?

  Ni får nog prata med min dotter.

  Ha det bra!
  Peter
  SCIENTOLOG, som är en erkänd religion i Sverige. Det är kanske dags att öppna ögonen, titta efter, slå bort skvaller och fördomar och själv kunna titta efter och se vad Scientologi är. Tänka självständigt!

 19. :Peter Larsson: Kom inte här och hitta inte på! Vi lever själva med neuropsykiatriska åkommor, och kom inte hit och påstå att det jag genomlevt i mitt liv är en lögn!!! 😡

  Skulle scientologi vara en erkänd religion?! Det var nog det mest underhållande jag hört på länge!

  Vad är en religion:
  ”Som synonymer till ordet religion förekommer bland annat gudstro, tro, trosuppfattning, människans förhållande till högre makt, gudsdyrkan, gudsförhållande, gudalära, troslära, lära, samt kyrka, trossamfund, trosbekännelse, konfession, kult, system av riter.” Wikipedia

  ”sammanfattningen av dels en människas l. ett samfunds o. d. trosföreställningar med avs. på en högre gudomlig makt l. gud l. gudar, dels allt som har samband med människans praktiska förhållande till l. dyrkan av en sådan makt l. gud osv.” SAOL

  Vilken är er gud?? En tro på att begynnelsen har med utomjordingar att göra?? Pinsamt…

  Du är INGEN att vara rädd för, Peter Larsson, men scientolgerna i sin världsomfattande hjärntvätt är det!

  Om man tyr sig till vetenskap så är det rent idiotiskt i min mening att tro mer på scientologer än på psykiatrin.

  Menar du att jag tänker mindre självständigt än du?? Jag behöver inte tillhöra en sekt som säger åt mig vad jag ska tycka och tänka – det kan jag klura ut själv!

 20. ramlade in på hans sida innan jag hittade din. vilken idiot. kunde inte låta bli att skriva till han och stackars dom barn vars föräldrar verkligen tror på vad han skriver..

 21. Ja du, han är allt en hjärntvättad stackare… eller idiot, vilket nog också beskriver honom… 😉 Skrev du en kommentar på hans blogg så publicerar han den säkert inte… Feg som han är.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: