skräck vs pusspuss

Är jag lite tokig som gillar zombie- och skräckfilmer? Man hör ju mest om karlar som gillar såna filmer, eller ‘pojkar’ kanske mer än karlar…? 😉 Men jag har alltid varit mer för blod, galenskap och skräck än kissi-kissi-loveidovi… Klart jag gillar romantiska filmer med emellanåt, och drama och sånt.. larv. Men en riktigt bra filmkväll måste innebära mycket blod, många äcklade grimaser, mycket skratt och massor av halvdöda människovarelser. Annars är det helt enkelt inte en videokväll. Punkt.

Jag har just tittat på två rätt fjantiga thriller-filmer på dvd, och undra nu vart min kväll tog vägen. Men det undrar jag aldrig om det istället varit Night of the Living Dead eller Red Dragon.

Undrar om jag är tjej egentligen….?? 😉 Jag snusar, röker, dricker öl och whisky och älskar skräckfilm! Könsroller är inget för mig iof så jag skiter i vilket. 😛

Nu måste jag se en bra film så inte kvällen är helt bortkollrad. 😆

Sov sen gott bloggvärlden!

Annons

The URI to TrackBack this entry is: https://addanna.wordpress.com/2008/09/26/skrack-vs-pusspuss/trackback/

RSS feed for comments on this post.

8 kommentarerLämna en kommentar

 1. Nej du är inte tokig! Bara lite knasig.. hihi
  Men vem är inte det? Och vem bestämmer vad som är normalt förresten?

  Har just sett Demons 1 och 2 som Dario Argento har producerat.
  Dom skulle du ha sett istället för nån seg thriller ju så hade du fått mycket skratt och blod 😉

  Hoppas du lyckas leta fram nån riktigt blodig film nu! 😉

 2. Jag är allt lite knasig – but that’s what kept me from going insane! 😛

  Jag är sååå avundssjuk på dig för att du hittade de filmerna idag och fick med dig dem hem… mina dagsinköp var inga höjdare.. fast jag har fem kvar som jag inte sett än..

  😦 Tittade lite på Ring 2, men höll på å somna… hamnade här… cleaver! 🙂

 3. mm men nu har du ju ett gäng filmer snart så det räcker ett tag.. en helg allafall!! hehe 😉

 4. Jajamensan! Då blir det isolering och filmmaraton som gäller! 😉

  För er som undrar vad Matte och jag pratar om så kan jag meddela att yours truely köpte 18 skräck/gore-filmer från Ginza.se igår.. för 300 pix – me like! 😛

 5. Jag är löjligt otjejig. Jag snusar, dricker massor av öl, rapar högt, har mörk röst, svär, gormar… Min karl (vet jag) har en ypperlig förkärlek för kvinnlighet – ändå älskar han mig besinningslöst. Det är coolt 😀

 6. Ja jag svär och gormar, fiser och rapar hehe! Frågan är ju dock om inte personer som du och jag är den moderna versionen av kvinnlighet! 😉

 7. Sitter här i mina favoritkläder herrbyxor och ordentligt knäppt herrskjorta och funderar över ”kvinnlighet” jag röker inte, snusar inte och gillar inte öl, men det har nog mer med personlig smak att göra än ”kvinnlighet” för å andra sidan är jag inte särskilt förtjust i vin heller, de flesta är alldeles för sura och räliga för mig. Jag gillar inte skräck och våldsfilmer men å andra sidan kan jag inte med filmer där de skall hålla på å pussas & annat trams hela tiden.
  Jag har superkort hår och använder aldrig smink, könsroller enligt mig suger!

 8. @vegangeekgirl: jag är lite av varje tror jag… jag gillar att piffa håret och sminkar mig ofta (dock enkelt). Använder unisex-kläder. Rakar bara benen vid risk för sexuell beröring 😉 och dricker inte vin av samma skäl som du.
  Jag gillar inte fighterfilmer (kung fu å sånt skräp), och inte heller såna där det handlar om kärlek, drama och pussar hela tiden..
  Könsroller bör slopas – sånt larv!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: